Tuesday, February 6, 2007




Sjå her:) Da har vi testa at vi får inn bilda, å at alt funke som d ska. Etterhvert blir det litt mer spennende bilda, av løver og zebraer, masaier, kilimanjaro, og sånnt vettu.

Avreise er i morgen, med nattoget til Oslo og på fredag er vi fremme i Dar-es-salaam. Var å sjekket værmelding, 30 varme grader og overskyet! puh, litt forskjell fra minus 15 liksom;) Masse blandede følelser, men gleder oss masse. På tida at vi kommer oss avgårde no, har vært en lang forberedelses prosess. Håper dere som er inne her legger igjen koselige hilsner til oss, kan hende vi får hjemlengsel og da er det koselig å vite at noen tenker litt på oss:)

Linn & Ann Helen

26 comments:

wildafricans07 said...

Var litt vanskeilig å få gjennom disse bildene (sensur, eller noe sånn;)) Hola.... Linn er vel forsvunne inn i sin "lille" vante verden, mens Ann Helen øver på "big mama" profil:)) Vi har nemlig hørt et det gir status å være litt god og rund i Tanzania, så det har ikke vært lite godis i det siste for å si det sånn...Vi tror det ikke finnes i Afrika ;))) Hihihihi

ina said...

heihei:D
ser bra ut herre...
dåkker har væll sommerfugla i magen no?
glæde mæ te å se bilda av løva, zebraer, masaier og kilimanjaro;)
klem ina

christine said...

Heia..
Flott sia,bli ikke kjedlig åse reisa dåkkers på nett.
God tur,be careful..
Lots of love on the way...

Marie said...

Heia dokker to gale damer!
Glede mæ massevis til fortsettelsen, blir arti å følge med på eventyran dokkers. Stå på å oppdater nettsia;)

Reiseklem fra Marie.

Lill-Eva said...

Kjære Linnis!

Ønske dokker en god reise!
Glede mæ t å følge med på sida dokkers!
Take good care.Glad i dæ.
Ann-Helen pass på ho.

Klem fra mamma.

Trine said...

Hi hi!! Søte jentan, æ e så sjalu på dåkker at dåkk ane itj!! Hæls aill leopardan å løvan fra mæ da, å si at æ kjæm t neste år ;)
Ha det helt utrolig begge to, å æ glæde mæ villt t å følg m her ja!!
Så læng...Trine!

Atle Viggo said...

Heisan godt å høre at dokker kom velberget frem. Det blei vel en slitsom reise skjønne æ etter smsen æ fikk hos dæ Linnis. Dokker kommer sikkert til å oppleve mye artig denne perioden antar æ. Bra at dokker følte at dokker hva velkommen. Skal bli artig å følge med på denne siden fremover. Ha det artig bartig å kos dokker . Klem fra Papsen og Solveig.

Solveig said...

Kjære deg nedi varme Afrika... Kan vel ikke si svarte afrika.Håper at alt e bra med dere.Her er det full vinter med solskinn og neasten 10 kalde grada...Ja i dag starter dere vel opp for fullt. Spennende. Vi gleder oss til å følge dokk på sida her. Kjenne at eg e misunnelig på varmen,og de herlige barna. hopp, sprett, og lev livet fullt ut. 1000 klemma fra solveig og papsen hilser fra sofaen.

johannes said...

håpe dokke blir kjent med nokre negertryne, på en varme plass der dokke sleppe dyne! (ditte va utrag frå ei tekst, ej e ikkje rasistisk)..korleis går det me dokke? leve dokke enda, eller he savna ette mej blitt for stort? her e nydeli vinterver i trondheim no, sol og nesten 10minus..litt for kaldt egentli, men vi overleve. have fun og husk at ej e frå hareid

Unknown said...

Hei Linnis :)
ja, da e dåkker kommet vell frem til varmen i afrika, håpe dåkker kose dåkker og får oppleve masse spennanes.
ska følge med på nettsida, så håpe dåkker e flink å oppdatere den ;)

stor klem fra ho Isabell

SiljeSma said...

Hei Linninita :-)

Godt å se at dåkker har kommet vel fram.. Synd æ ikke fikk hiolsa på dåkker da dåkker dro.. Men dåkker skal jo hjem igjenn også da ;) Og i mellatida må dåkker kose dåkker maksimalt der nede.. Men vær litt forsekti også da.. Førresten så e det - 14 her nu.. Nyt varmen der nede ;)

Tøydokke anna said...

halla!
spennende dette her var da!! håper alt står bra til på andre siden av verden..wæææ.det hørtes skummelt ut!!

skriver snart igjen!
klem ann nelly

mamma said...

obs, der tror jeg at jeg kom meg inn. Ja, spennende Ann Helen. Godt for mamman din å vite at dere er to, men det er jo ikke første gang du er på langfart, så du grier deg nok godt. Var å snakke med småguttan ikveld. Bare bra med dem, blid og fornøyd. Håvar gjorde lekser, og Isaksen tok tidlig kveld.

klem fra mamma

wildafricans07 said...

HEI!

Vel fremme i Afrikas land Tanzania. Utrolig varmt her, masse blide folk og loff med peanuttsmor til frokost. Vi er redde om natta, men heldigvis har Linn plass til meg i senga si:) Hilde og Margit er redde de ogsa, a natt var de pa flagermus jakt. Tror ikke det vart noen fangst, men fikk seg en spennende jakt. He he. Tanzania er aldri stille, om dagen er det stoy fra mennesker og sann, og om natta tar dyrene og varet over. Vi trives og har det bra, dagene gar veldig fort. Har det mye arti, med hverandre og ungene. Spilte fotballkamp i gar, men skjonte ikke sa mye av reglene. Fotballkamp i 40 varme grader, er desuten kanske varmt..... Vi blir tatt godt vare pa, og en tur hit anbefales.

Klemma fra oss!

Lill-Eva said...

Heisann!
Fint å høre at dokker har d bra:)
Flaggermusjakt!!!!! Hjææælp! Går ut fra at du Linnis grav dæ godt nedi i dyna og står ovar den jakta.Eller kanskje du bruke d som terapi for å bli kvitt fugleangst?He he.
Vi har vært innom forskjellige internet-sider om Tanzania og sett på de vakre strendene bl.a. Kanskje dokker får mulighet t å kjøle dokker ned å nyte litt ferieliv også innimellom?
Vi har stabilt vintervær med sol om dagen og et flammehav av nordlys om nettene.Gleder oss t å høre mer fra dokker og se bilder etterhvert også? Pass på hverandre!
Klem fra mamma og Laszlo.

Unknown said...

Hei folkens :)

Håper dere koser dere masse, og tar en dunge bilder som kan vises frem i lystig lag når dere kommer tilbake til fedrelandet! Ellers håper jeg at dere får mye ut av oppholdet deres, bruk tida godt! Er grønn (eller faktisk egentlig ganske blek siden det er så kaldt) av misunnelse..

Snakkes, yo!

Kjersti said...

Heia heia! :) Godt å hør att dokk har d bra! Savne bilder her da.. hehe.. kos dokk m varmen, e frys! :) Kos og klem!

Trine said...

Hei!!

Så schtiili dåkker har det da. Actionfylt hverdag høres livet ut, og det e vel itj bare flaggermus som e våken om natta der nei ;) Godt å ha en rygg å kryp innte da... Men ta å send nånn plussgrader hitover...dåkk træng vel itj aill dæm der sjøl?!?
Kos dåkker m opplevelsen!!

Beate said...

Halloen Linniniti!

Ja du får det t.. Skal si dæ at æ tenke mye på at du e en halv jordklode unna, og har det 50 grader varmere enn vi har det her oppe! Håpe du og dokker har det fint der nede, selv om det sikkert e litt skummelt også innimellom. Regne med at det sikkert også e en del nye insekter også å se på...hehe..
Vi glede oss på dine vegne,og håpe at du tar mye bilda som du kan vise oss når du kommer hjem! Fikk jo ikke sendt dæ mailadressen min før du dro, men den e beate.thomassen@sensewave.com Skal følge med på sia dokkers, og sleng mæ på de som si at dokkert må oppdatere den så fort dokker får mulighet!

Masse Klems fra Beate (Martin hilser også så mye!)

Mon said...

Heia Linnis. Tante Mona her. Må først bare få si at dokker virkelig har gjort dokkers flid med denne sia. Flinke, blonde hoder ;) si som de andre: glede mæ til fortsettelsen. Håper d kommer masse bilder etterhvert. Og du, hvis d e som du si at oppmerksomheten fra lokalbefolkningen e større enn den vi opplevde i Tyrkia, ja da e d ikke anna å gjøre enn å skaffe dokker sikkerhetsvakter umiddelbart, thi hi :-) Til slutt min kjære niese og reisefølge, kos dokker maks og nyt alle nye opplevelser og inntrykk dokker har vært så heldig å få ta del i, d e ikke alle forunt. stor klem fra tante Mon ;)

Mon said...
This comment has been removed by the author.
Mon said...
This comment has been removed by the author.
Atle Viggo said...

Hei.!
Heisan Linnis med venner ser at dokker har hatt ei trivelig helg sikkert skjønt å få kjølt seg litt ned. Det bli vel litt farting rundt om kring antar æ når dokker har anledning til det sikkert mye å se å høre vil æ tru. Vi har det bare bra her oppe i nord kalt men sol å skyfri himmel vil tru at det er ca 40 grader foskjell men vi står han av. Linnis du må sjekke mailboxsen din hvis du har anledning. Så får dokker nu fortsatt ha et fint opphold i Afrika.
Hilsen å klems fra Papsen og Sol.

liekristensen said...

Å ikke bare litt sjalu!!!
Håpe dokker spis en masse rar mat å drikk det som blir servert...
Dokker får holde øyan oppe før sydhavskonga og andre hottentotta å sørge før at dettan blir en tur dokker aldri glemme.
Glede mæ til å lese mer.
Kos å klem.
Kjøttbollen i Stavanger

Mon said...

Hei igjen.
Tusen takk for den meget underholdende mailen. Æ flirte så tåran trilla (^_^) FOR noen tilstander!!
Ingen tvil om at dette oppholdet blir et minne for livet.
Kos dokker videre. Stor klem fra tante Mon :)

Mon said...

Til alle som er inne på denne siden:
Jentene sliter litt med å få lagt inn bilder og sånt på denne siden, så de har laget en ny. Adressen til den nye siden er:
www.afrikajambo.piczo.com

De oppfordrer alle til å besøke siden :)

Hilsen Mona